Projecten

Nieuwbouw huizen:

Het bouwen van een eigen huis is iets heel bijzonders. Aannemersbedrijf H.P. Compier en Zonen begrijpt dit. Uw wensen staan dan ook centraal bij het realiseren van uw droomhuis. Door onze ervaring met het bouwen van vele huizen kunnen wij u adviseren, wij hebben altijd volop goede ideeën.

Aan- en verbouw:

Heeft u plannen om uw woning uit te breiden of te verbouwen? Dan bent u bij aannemers bedrijf H.P. Compier en Zonen aan het juiste adres! Ook als er een vergunning nodig, dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Onze allround medewerkers hebben veel ervaring met het aanbouwen van serres, en het uitbreiden van garages en woonkamers. Ook de verbouw van uw badkamer, keuken, woonkamer, zolder en het plaatsen van een nieuwe trap kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Dakkapellen/dakkapers/dakopbouw/dakramen:

Wilt u meer ruimte op zolder of een extra verdieping op uw huis? Een dakkapel, dakkaper of dakopbouw kan een oplossing zijn! H.P. Compier en Zonen kan voor u uitzoeken of uw dakkapel vergunningvrij is, of dat er een vergunning aangevraagd moet worden (wij kunnen dit voor u verzorgen). De dakkapellen/dakopbouwen kunnen van hout of kunststof (onderhoudarm) gemaakt worden. Wij willen u hier graag bij adviseren. Ook kunnen wij alle soorten (Velux) dakramen en lichtkoepels plaatsen.

Onderhoud/renovatie:

Heeft u geen extra ruimte nodig, maar moet er wel onderhouds werk of renovatiewerk in of aan uw huis gebeuren? Ook dit kan H.P. Compier en Zonen verzorgen. Dit kan het vervangen van een glaslat zijn, het opnieuw stucen /schilderen van uw huis, het vervangen van een boeilijst, het renoveren van uw dakkapel of elke andere denkbare verbouwing. Wij kunnen u met alle kleine en grote werkzaamheden van dienst zijn!