Over ons

Firma H.P. Compier en Zonen bestaat sinds 1868 en is tegenwoordig een c.v. met P.A. (Paul) Compier en H.P. (Hein) Compier als beherend vennoten, en Mevrouw N Compier-Rietveld en de heer H.J. Compier als communautair vennoot.

Onze doelstellingen zijn: het bieden van goede service naar de klant en het afleveren van werk van hoge kwaliteit. Vandaag de dag zijn er 9 timmermannen, 1 administratief medewerkster en 2 leerlingen bij ons werkzaam. De laatste 5 jaar zijn 4 ervaren timmermannen met pensioen gegaan (allen na ± 40 jaar trouwe dienst, maar voor ze met pensioen gingen, hebben ze hun opvolgers de fijne kneepjes van het vak geleerd, zodat we nog steeds in het bezit zijn van ervaren, vakkundige en goed meedenkende vakmannen).

We werken vaak met vaste onderaannemers waarvan we ondertussen ook met de 2e generatie van de loodgieter, stucadoor, elektricien, tegelzetter en grondwerker samenwerken. Dit geeft zowel ons als de klanten een erg vertrouwd gevoel. Alle timmermannen zijn in het bezit van een VCA 1 diploma en om het jaar bezoeken we de bouwbeurs met het gehele bedrijf om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en gereedschappen in de bouw. De offertes worden opgenomen door P.A. Compier en H.P. Compier controleert en bezoekt alle werken zodat de kwaliteit te allen tijde gewaarborgd blijft. Verder hebben we een eigen timmerwerkplaats waar we de deuren, ramen, kozijnen en trappen nog op ambachtelijke wijze maken. Dit is van groot belang voor restauratie- en renovatieprojecten.