Welkom op onze nieuwe website. U kunt hier alle informatie vinden over Compier. Heeft u een specifieke vraag, neem dan gerust contact met ons op.
Klik hier >>>

U kunt onze projecten hier ook bekijken. We hebben een kleine selectie online geplaatst om u een indruk te geven van onze werkzaamheden.
Klik hier >>>De werkzaamheden die wij zoal uitvoeren, zijn heel divers. Kort samengevat, zijn deze werkzaamheden nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Dit houdt in dat we zowel nieuwe huizen bouwen als klemmende voordeuren repareren met alles wat er tussen zit, zoals bijvoorbeeld het maken van uitbouwen, het plaatsen van dakkapellen en dakopbouwen, het verbouwen van badkamers, toiletten en zolders, het plaatsen van een nieuwe trap of het maken van een op maat getimmerde boekenkast.

Wij kunnen de totale verbouw van A tot Z regelen vanaf de bouwaanvraag en constructie berekening tot en met het stukadoren en afschilderen. Goed overleg met onze opdrachtgever en het leveren van hoge kwaliteit hebben bij ons altijd de hoogste prioriteit.
Wij zijn lid van Bouwend Nederland en werken volgens de AVA 1992 en zijn een erkend leerbedrijf. Ook kunnen wij, als u wilt, onder bouwgarant werken.

H.P. Compier en Zonen     Amstelzijde 15    1184 TX Amstelveen    Tel.: 020 - 4961371    E-mail: info@compieraannemers.nl    Algemene voorwaarden